image
 |  13 15 Січня 2020 | 14:53

Волинське підприємство депутата від БПП забруднює вулиці лайном? (ФОТО)

У селі Забороль Луцького району Волині сільськогосподарсьська техніка підприємства одного з депутатів від Блоку Петра Порошенка "Солідарність" забруднює вулиці лайном.

Про це «ВолиньUA» інформують очевидці.

Техніка сільськогосподарського виробничого кооперативу «Урожай» возить вулицями села Забороль відходи, які забруднюють дорогу, облаштовану селянами власними силами та коштами у 2018 році.

В результаті вулиця Затишна перетворилася для мешканців села Забороль на не надто затишну вулицю. Тепер вона «радує» своїх жителів неприємними ароматами та розкиданим лайном від підприємства.

Сільськогосподарський виробничий кооператив «Урожай» зареєстрований у селі Забороль Луцького району. Його керівником значиться депутат Луцької районної ради від БПП "Солідарність" Євгеній Кулай.

У 2018 році люди самотужки та за власні кошти організували ремонт вулиці Затишної. Насипали нове дорожнє покриття, забезпечили хоч якийсь, але помітно кращий доїзд до своїх будинків.

Але вже цієї зими техніка депутата Луцької райради Євгенія Кулая курсує цією вулицею майже щодня, забруднюючи проїжджу частину відходами та багнюкою. До того часу, доки ця дорога була не облаштованою, техніка нею не їздила.

Нагадаємо, що у 2017 році підприємство "Урожай" депутата від БПП "Солідарність" Євгена Кулая потрапило у гучний скандал через "торгівлю на крові" – купівлю автомобіля «КАМАЗ» російського виробництва.

Вулиця Затишна – відразу після ремонту жителями села Забороль Луцького району.

Вулиця Затишна – після того, як техніка підприємства "Урожай" почала возити відходи.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити