image
 |  2 4 Квітня 2018 | 11:00

Волинські автошколи продають водійські права

Волинські автошколи, які діють на території області, продають водійські права за хабарі, що безпосередньо впливає на стан справ з безпекою на дорогах.
Про це йшла мова у депутатському запиті свободівця Сергія Сівака під час сесії Волинської облради 4 квітня 2018 року.
«Як ми знаємо, в нашій державі велика проблема з кількістю загиблих у ДТП. Смертність і травматизм зашкалюють. І частково така ситуація пояснюється купівлею водійських прав у автошколах. Всього у області діє 48 організацій, які основним видом діяльності декларують навчання і підготовку водіїв автотранспортних засобів. Проте більшість з них не виконує затверджену урядом навчальну програму. Існує проблема з наявністю необхідної матеріальної бази. Цей бізнес став прибутковий. Але він становить потенційну небезпеку для життя та здоров'я. Тому прошу створити тимчасову спеціальну комісію для перевірки дотримання чинного законодавства у діяльності таких навчальних закладів на території області», - зазначив Сергій Сівак.

Запит депутата був підтриманий.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити