image
 |  0 30 Червня 2019 | 16:05

Волинські бігунки - серед призерок чемпіонату України

Представниці Волинської області Іванна Кух та Анна Даценко стали призерами чемпіонату України з легкої атлетки серед юніорів, який відбувався у Луцьку 28-30 червня.

Про це повідомляють Волинські новини.

Так, вихованка Любешівської ДЮСШ Іванна Кух з результатом 10.12.27 завоювала срібло у бігу на 3000 метрів. Тренують спортсменку Борисюк О.С., Борисюк І.Б.

Третє місце у спринтерській дистанції на 200 метрів з результатом 25.27 виборола вихованка ОДЮСШ Анна Даценко. Відзначимо, що для Анни ця медаль не перша, адже раніше вона завоювала срібло у бігу на 100 метрів. Тренують спринтеру Вегнер О.А, Герун А.А.

Раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло про те, що волинянка Дарина Касян стала переможницею у дисципліні спортивна ходьба (10 тисяч метрів). Також призові місця зайняли представники Волинської області Тарас Корецький, Іванна Кух та Анна Даценко. Порадували волинських вболівальників і метальники Дмитро Кальков та Олена Хамаза завоювали срібні медалі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луцька міська рада витратила 150 тисяч на шість мініскульптур кликунів

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити