image
 |  7 5 Листопада 2021 | 16:41

Волинські депутати візьмуть участь у спартакіаді

Під головуванням першого заступника голови Волиньради Юрія Поліщука (фракція ВО "Свобода") відбулося засідання організаційного комітету з проведення традиційної обласної спартакіади серед депутатів обласної, міських, районних, селищних та сільських рад.

Про це інформує Волинська облрада.

Спартакіада серед депутатів місцевих рад традиційно приурочується до Дня місцевого самоврядування (7 грудня) і має на меті популяризацію фізичної культури і спорту, пропаганди здорового способу життя, активізації фізкультурно-оздоровчої, реабілітаційної та спортивної роботи.

Відповідно до положення змагання – командні, система проведення змагань – колова, види спорту – футбол, волейбол, теніс настільний, шашки і шахи.

Переможець змагань в особистому заліку визначається за найбільшою сумою набраних очок. Командна першість визначається за сумою одного кращого результату серед чоловіків та жінок. У випадку рівності очок в командній першості перевага надається команді, у якій вище місце посіла жінка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 13-річний волинянин розповів, як йому живеться з новим серцем

Оргкомітетом визначено, що фінальні змагання обласної спартакіади серед депутатів обласної, міських, районних, селищних та сільських рад відбудуться 5 грудня у Луцьку за участю збірної команди депутатів Волинської облради, збірних команд з числа депутатів усіх рівнів, які входять до складу Володимир-Волинського, Камінь-Каширського, Ковельського та Луцького районів.

До цього головам райрад та тергромад доручено провести перший етап відбіркових змагань на місцях та сформувати збірну команду району.

При проведенні змагань є обов’язковим дотримання визначених норм щодо обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню COVID-19.

Переможці візьмуть участь у всеукраїнській спартакіаді серед ороганів місцевого самоврядування.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити