image
 |  0 2 Листопада 2018 | 11:32

Волинські дороги: авто ледве не провалилось під землю (ФОТО)

У Шацьку розпочали ремонтувати багатостраждальну дорогу по вулиці 8 Березня.
Про це повідомляється на сайті Шацької селищної ради.
Виконавцем робіт з каптіального ремонту проїжджої частини вулиці 8 Березня (від буд. №70а до буд. №99) в смт Шацьк є філія «Любомльський автодор» ДП «Волинський облавтодор».
Капітальний ремонт цієї частини вулиці мають закінчити до кінця поточного року. Роботи фінансуються за рахунок коштів бюджету селищної ради.
Нагадаємо, мешканці цієї вулиці неодноразово нарікали на жахливий стан цієї дороги, яка в дощову погоду перетворюється на справжнє болото.
«По вулиці 8-го Березня біля дитсадка №2 дорога така, що неможливо не тільки проїхати, а уже й пройти. Дорога при русі по ній трясеться і просідає, як трясовина. Дерев'яні кілки, встромлені в землю на глибину 1м , без проблем підуть ще глибше. Днями авто чуть не провалилось під землю, ледве витягли трактором. Після цього дорогою стало проїхати нереально, всі, хто має автомобіль, не можуть доїхати додому. При потребі не зможе доїхати ні швидка, ні інші служби. На вулиці проживають багато сімей, які не водять дітей в дитсадок, бо просто не можуть туди дійти. Або ж потрібно іти в гумових чоботях і нести дитину на руках», - пише Район.Шацьк.

Ремонт дороги







Такою дорога буває у сезон дощів


Дорога під час дощів

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити