image
 |  5 31 Січня 2022 | 11:49

Волинські дороги чистили 55 машин

Сьогодні вночі на території Волинської області знову сніжило. Для розчищення від снігу та ліквідації зимової слизькості на автомобільних дорогах державного значення працювало 55 одиниць дорожньої спецтехніки.

Про це інформує Служба автомобільних доріг у Волинській області.

Проїзд забезпечено, перебоїв в русі транспорту не виникало. На автошляхах тривають роботи з розчищення «снігової каші» та їх обробки протиожеледними матеріалами.

Слабку хуртовину, невеликий мокрий сніг та поривчастий північно-західний вітер синоптики прогнозують і на денну пору доби.

Закликаємо всіх учасників дорожнього руху під час складних погодних умов бути максимально уважними і обережними, дотримуватись швидкісного режиму, не здійснювати ризикованих маневрів, а також дотримуватись безпечної дистанції поблизу снігоприбиральної техніки.

Водночас нагадуємо, що за вітряної погоди варто триматися подалі від рекламних щитів, ліній електропередач та уникати перебування поблизу великих дерев, не паркувати поруч з ними автотранспорт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ДТП на Волині: 2 побиті автівки, 5 постраждалих та 1 смерть (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити