image
 |  4 2 Лютого 2021 | 21:41

Волинські дорожники попереджають про складні погодні умови та ожеледицю на завтра

Не припиняються роботи з очищення автошляхів та дорожньої інфраструктури від снігу та їх обробки протиожеледними матеріалами.

Про це інформують у Службі автомобільних доріг у Волинській області.

Не встигли усунути всі наслідки попереднього циклону, що 26 січня накрив Волинську область, як рясний снігопад у минулі вихідні знову додав роботи дорожникам.

Бригади підрядних підприємств, які надають послуги з експлуатаційного утримання автошляхів державного значення області продовжують розчищати дороги, узбіччя, заїзні кишені, посадкові майданчики, перехідно-швидкісні смуги, з’їзди, тротуари тощо.

"На завтра, 3 лютого, синоптики прогнозують невеликий мокрий сніг та дощ, а також добові коливання температури повітря: вночі від 3º морозу до 2º тепла, вдень 1-6º тепла.

Такі погодні умови можуть призвести до виникнення ожеледиці на автошляхах. Водії, будьте уважні та обережні, на дорогах", - йдеться в повідомленні.

У разі виникнення ускладнень проїзду чи інших надзвичайних ситуацій на автошляхах державного значення регіону телефонуйте в Службу автомобільних доріг у Волинській області до чергового диспетчера за номером (0332) 78 54 69 (працює цілодобово).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Старому місті відключать воду: чому і на яких вулицях?

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити