image
 |  0 3 Січня 2018 | 07:22

Волинські фахівці-піротехніки знешкодили 4 вибухонебезпечні предмети часів минулих війн

31 грудня фахівці-піротехніки У ДСНС України у Волинській області знешкодили 4 одиниці вибухонебезпечних предметів часів минулих війн, а саме: 3 артилерійські снаряди калібром 76, 152 мм та 1 мінометну міну.
Про це 03 січня 2018 року повідомили в УДСНС України у Волинській області.
Нагадаємо, небезпечні знахідки напередодні виявили під час прогулянок місцеві мешканці поблизу с. Шельвів та Затурці Локачинського району, а також у м. Луцьку.
Працівники управління ДСНС України у Волинській області звертаються до громадян з проханням бути вкрай обережними під час проведення земельних робіт. Адже непоодинокими є випадки коли на власних присадибних ділянках та городах громадяни знаходять підозрілі предмети, схожі на вибухонебезпечні. Тому після виявлення підозрілого предмета потрібно припинити будь-які роботи в районі небезпечного місця, у жодному випадку не зачіпати чи переміщати підозрілий предмет, по можливості організувати охорону небезпечного місця, не допускати до знахідки сторонніх осіб, особливо дітей до приїзду спеціалістів. Виявлені боєприпаси знищуються в спеціально відведених місцях  лише відповідно підготовленими фахівцями-піротехніками.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити