image
 |  0 3 Травня 2018 | 07:06

Волинські фіскали кажуть, що й самі борються з корупцією у своїх рядах

З початку 2018 року в територіальних органах ДФС у Волинській області проведено комплекс заходів, спрямованих на запобігання, виявлення та припинення корупційних правопорушень та злочинів з боку посадових осіб ДФС.
Про це ВолиньUA повідомили в управлінні внутрішньої безпеки територіальних органів ДФС у Волинській області.
Як результат, до дисциплінарної відповідальності притягнуто 20 посадових осіб територіальних органів ДФС, внесено 19 подань керівникам щодо вжиття заходів реагування за фактами виявлених порушень та винесено 3 офіційні застереження.
Окрім того, професійна діяльність посадових осіб територіальних органів ДФС у Волинській області досліджувалася в ході 48 службових перевірок та розслідувань.
Вісім матеріалів управління внутрішньої безпеки територіальних органів ДФС у Волинській області щодо порушень чинного законодавства працівниками органів Головного управління ДФС у Волинській області та Волинської митниці ДФС, а також службових осіб СГД, скеровано до правоохоронних органів для прийняття рішення згідно ст.214 КПК України та для надання правової оцінки.
Відтак, прокуратура Волинської області внесла до Єдиного реєстру досудових розслідувань відомості про вчинення кримінальних правопорушень у сфері службової діяльності працівниками територіальних органів ДФС області в 6 випадках.
При організації та проведенні комплексу антикорупційних заходів   зусилля співробітників підрозділу внутрішньої безпеки першочергово спрямовуються на роз’яснення вимог законодавства. Зокрема, у січні-квітні 2018 року проведено 330 виступів, бесід та інших заходів профілактичного характеру в колективах працівників територіальних органів ДФС у Волинській області.
Читайте також: Чому інвестори бояться приходити в Луцьк?
 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити