image
 |  0 21 Травня 2021 | 21:40

Волинські «хpестоносці» у Києві поступилися «пивоваpам» 1:2 (ВІДЕО)

Гостьовий матч проти «Оболоні» лучани розпочали дуже активно і вже з перших хвилин буквально обложили ворота господарів – склалося враження, що саме «Волинь» грає вдома, а не кияни.

Про це повідомили на офіційному веб-сайті ФК «Волинь».

Тому на фоні швидких атак і надзвичайної активності не став дивиною і швидкий гол у виконанні луцької команди. На 9-й хвилині Владислав Приймак зі своєї половини поля дальнім пасом на вихід запустив м’яча на Оринчака, голкіпер «Оболоні» Литвиненко вийшов з карного на перехоплення цього пасу, але разом із захисником проскочив повз шкіряного і той дістався Оринчаку, який спокійно закотив його у ворота – гол!

Надалі ситуація на полі суттєво не змінилася – лучани володіли відчутною ігровою та територіальною перевагою і практично не випускали киян з їхньої половини поля. Втім, й атаки «Волині» не приносили результату, не дивлячись на ряд гострих моментів та удари у виконання Протасова, Оринчака, Хагназарі та Шарпара, а Нкололо з небезпечного штрафного пробив надто високо. Господарі ж лише в останні сім хвилин тайму зуміли дещо вирівняти гру і вже на останній хвилині створили чи не найбільшу небезпеку, коли після удару зі штрафного у виконанні Слободяна м’яч пролетів у сантиметрах від стійки воріт Неділька.

Після відпочинку оболонці відразу кинулися в атаку і вже на 47-й хвилині після подачі кутового з лівого флангу Батальський головою зумів переправити м’яча у сітку воріт лучан – 1:1. А далі усе було традиційно, як зазвичай буває в останніх виїзних матчах – «Волинь» атакувала весь тайм і ніяк не могла забити. А за три хвилини до завершення основного часу той же Батальський забив вдруге і оформив перемогу «Оболоні» – 2:1.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Ковелі відкрили дитячу секцію з карате

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити