image
 |  0 10 Листопада 2017 | 08:44

Волинські митники на посту «Доманове» попередили контрабанду цигарок

В ніч на 9 жовтня волинські митники на посту Доманове попередили спробу ввезення на митну територію України майже півтори тисячі пачок цигарок без марок акцизного збору.

Про це 10 листопада 2017 року повідомили у Волинській митниці ДФС.

5a0554e823284Контрабандний товар намагався ввезти громадянин України, який слідував з Білорусі смугою руху «зелений коридор». Приховані від митного контролю 1490 пачок цигарок марки «Фест» вартістю 29502 грн виявили під час повного митного огляду в спеціально обладнаних ємкостях панелі підлоги автомобіля на рівні першого і другого ряду сидінь та в шині запасного колеса.

На підставі статті 511 Митного кодексу України у громадянина вилучено і контрабандний товар, і старенький «Рено» з облаштованим тайником. Складено протоколи про порушення митних правил, які скеровані до суду. Санкції статті 483/1 МКУ – штраф у розмірі 100 відсотків вартості товару з конфіскацією цього товару та транспортного засобу.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити