image
 |  2 8 Листопада 2021 | 22:31

Волинські митники продають конфісковане BMW 728I

Волинські митники продають конфісковане авто BMW 728I за початкової вартості 93 тисяч гривен.

Про це відомо з сайту «Прозоро продажі».

З третього разу митники намагатимуться продати авто BMW 728I 1998 року випуску за початкової вартості 93 тисячі гривень.

Характеристики авто:

робочий об'єм двигуна: 2793 см.куб., потужність 142/193 кВт, двигун бензиновий, коробка передач автоматична, колір авто чорний. Наявні дефекти лакофарбового покриття кузова (подряпини). Деформація без пошкодження лакофарбового покриття (вм'ятини) лівих передніх та лівих задніх дверей, правих передніх дверей, кришки багажника. Пошкодження корозією лівого переднього та лівого заднього крила, правого переднього та правого заднього крила, лівих передніх та лівих задніх дверей, правих передніх та правих задніх дверей, правого порогу, капоту, кришки багажника. Сліди підтікання олив та пального. Забруднення, потертості салону та сидінь. Пошкоджене переднє праве сидіння.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку бабуся організувала незаконний бізнес у власній квартирі (ФОТО)

Місцезнаходження товару: Волинська обл., Любомльський район, с. Римачі, вул. Прикордонників, 30 Умови реєстрації для участі в електронному аукціоні

Особа, яка має намір взяти участь в електронному аукціоні, подає відповідну заявку на участь в електронному аукціоні шляхом заповнення електронної форми, а також сплачує реєстраційний та гарантійний внески на рахунок оператора, послугами якого вона користуються. Гарантійний внесок для участі в електронному аукціоні складає 5% стартової ціни лота Реєстраційний внесок складає 170,00 грн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У луцькому ТРЦ виганяли журналістів: розбиралася поліція

Розрахунки за придбаний товар Переможець електронного аукціону протягом трьох робочих днів після дня визначення його переможцем вносить кошти за лот на рахунок оператора електронного майданчика:

        

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити