image
 |  13 27 Квітня 2021 | 20:39

Волинські нацгвардійці знешкодили «диверсантів» поблизу кордону з Білоруссю (ФОТО)

На території Ратнівського району Волині, що на прикордонні з Білоруссю, відбулися антитерористичні навчання за участі представників Нацгвардії.

Про це йдеться на сторінці Військова частина 1141 Національної гвардії України м. Луцьк у мережі Фейсбук.

"Військовослужбовці військової частини 1141 НГУ взяли участь в антитерористичних навчаннях, організованих СБУ. Відбулися вони на території Ратнівського району Волинської області. Участь у навчаннях, окрім нацгвардійців і представників СБУ взяли також підрозділи Національної поліції та Держприкордонслужби.

Під час навчань основна увага зосереджувалась на відпрацюванні спільних дій підрозділів при охороні державного кордону та захисту стратегічно важливих об’єктів. Заходи проводились в умовах, максимально наближених до реальних, із використанням озброєння та спеціальної техніки", - йдеться в повідомленні.

За сценарієм навчань, умовні «диверсанти» намагалися здійснити диверсії на декількох об’єктах енергетичної та транспортної систем регіону. Учасники навчань повинні були нейтралізувати «зловмисників», що в результаті й було зроблено.

"Координаційна група відзначила високий рівень готовності підрозділів до виконання завдань за призначенням та злагодженість їх дій. Також учасникам антитерористичних навчань було надано додаткові рекомендації щодо вдосконалення алгоритму міжвідомчої взаємодії для запобігання ймовірним загрозам", - додають у дописі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Війна за 27.04.2021: Російські окупанти 6 разів порушили «тишу», один захисник загинув, троє захисників поранені

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити