image
 |  0 2 Березня 2020 | 17:03

Волинські патрульні похизувалися успіхами у змаганнях

Десятий туристичний сезон змагань Доброволець-2020 розпочався 29 лютого, а завершився 1 березня. Захід стартував з с. Березовичі Володимир-Волинського району Волинської області.

Про це інформує пресслужба Патрульної поліції Волинської області. 

Організатори підготували більше 80 локацій, серед яких були історичні (могили бійців УПА, місця боїв та військових баз), цікаві природні краєзнавчі місцини Волині та технічні пункти. Учасники, рухаючись цими пунктами і знімкуючи їх для підтвердження проходження маршруту, отримували бали.

Наші патрульні також долучились до цих екстремальних змагань і показали високі результати.

Поліцейська з Ковеля Ірина Зінчук з напарником зайняли 2 місце у 2 категорії, пройшовши 76 км за 14 год 30 хв! Ще троє патрульних з Луцька з колегою зайняли 5 місце у 2 категорії, пройшовши 85 км за 14 год 40 хв!

Читайте також: У Луцьку з'явилися противники масштабного будівництва у Центральному парку

Цьогоріч організатори зареєстрували рекордну кількість охочих побігати історичними стежками — 114 команд, а це – 348 учасників, які мали можливість спробувати свої сили у трьох категоріях: 1 категорію складності (24 год) підкорювали 26 команд; 2 категорію (15 год) зголосились пройти 36 команд; 3 категорію (10 год) долали 52 команди.

Ірина ділиться, що протягом змагань не раз “доводилось боротись самій з собою“. Але, попри це, природа рідної Волині зачаровувала, і дівчина щаслива, що здолала чергову спортивну вершину, адже пішохідний туризм – одне з її хобі.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити