image
 |  0 7 Березня 2021 | 18:21

Волинські патрульні виявили двох кермувальників без посвідчень водія

Вчора патрульні, які несли службу на стаціонарному посту «Цумань», що на автодорозі Н-22 (Устилуг — Луцьк — Рівне), виявили мопед Sabur, який рухався без номерного знаку.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила Патpульна поліція Волинської області.

Інспектори зупинили транспортний засіб, а у 34-річного керманича виявили ознаки алкогольного сп’яніння. Результат огляду на місці зупинки — 1,31 проміле, що в 6 разів перевищував допустиму норму.

Також патрульні встановили, що мопед не зареєстрований у встановленому законом порядку, а водій не має права керування цим транспортним засобом.

Згодом інший екіпаж волинських патрульних, під час патрулювання на вулиці Івана Франка, що у Луцьку, помітив авто Ford Mustang, який порушив ПДР.

Під час перевірки документів, інспектори встановили, що керманич є неповнолітнім та не відповідної категорії для керування автомобілем.

На обох керманичів патрульні склали адміністративний матеріал за ч.2 ст.126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має права керування таким транспортним засобом)КУпАП. Окрім цього на водія мопеда склали матеріали за ч.1 ст.130 (Керування у стані сп’яніння) та ч.6 ст.121 (Порушення правил користування мотошоломами), а на водія автомобіля — ч.1 ст.122 (Порушення вимог дорожніх знаків) КУпАП.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волині оштрафували двох іноземців за порушення, зафіксовані в автоматичному режимі

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити