image
 |  0 14 Вересня 2018 | 07:40

Волинські патрульні за добу затримали семеро водіїв у нетреверезому стані

Невтішна статистика склалася за попередню добу, адже патрульна поліція Волинської області затримала семеро водіїв з ознаками алкогольного сп'яніння.
Про це «ВолиньUA» стало відомо з прес-служби патрульної поліції Волинської області.
Так, учора вдень, на посту в с. Вишнів, зупинили 48-річного водія вантажівки з ознаками сп’яніння. Результат виявився позитивним – 2, 65 проміле, що в 13 разів вище норми.
Чоловік отримав постанову і протокол від полісменів і далі не поїхав.
На трасі він міг стати причиною серйозних аварій, навіть з найважчими наслідками, але пильні поліцейські на посту завадили цьому.

Ще 2 нетверезих водіїв у ніч на 14 вересня виявили ковельські патрульні поліцейські.
Одного затримали на вулиці Ватуніна. Чоловік не лише мав ознаки сильного сп’яніння, а й намагався чинити непокору, простягав руки, відмовлявся називатись. Полісмени одягли чоловікові кайданки, доставили в міськвідділ, де встановили його особу.
На нього оформили постанову і 2 протоколи, у тому числі, за злісну непокору правоохоронцям.
Другого водія зупинили за порушення ПДР вночі. Він теж мав ознаки сп’яніння, що й підтвердив результат – 1, 00 проміле, що в 5 разів вище норми. На порушника оформили постанову і протокол.
Нетверезого водія виявили і в Луцьку, на проспекті Грушевського. Іноземець за кермом на Ладі пройшов перевірку на місці – мав 1, 94 проміле алкоголю, що в 9 разів вище норми . За порушення складено відповідний протокол.
А ще один п’яний водій у Луцьку намагався підкупити інспектора. Який був результат – читайте згодом!


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку п’яний росіянин тікав від поліції

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити