image
 |  13 10 Листопада 2019 | 23:20

Волинські перевізники попереджають про початок акції протесту

11 листопада 2019 року з 10-ї ранку волинські підприємці, які займаються вантажними перевезеннями, розпочнуть акцію протесту.

Як інформує «ВолодимирМедіа», до редакції звернулися підприємці Володимира-Волинського, які займаються вантажними перевезеннями великотоннажними автомобілями, про попередження влади України щодо проведення акції протесту проти заниження тарифів на вантажні перевезення, які диктують дві логістичні фірми-посередники: Харківська «ЛАРДІ» та Дніпровська «ДЕЛЛА».

Суть їх звернення полягає у тому, що останнім часом вищезгадані фірми, які виступають посередниками між перевізниками та виробниками продукції, власниками товарів, без обгрунтованих пояснень та завчасного попередження знижують тарифи на перевезення, ставлячи перевізників мало того, що в незручне положення, а й завдаючи прямих збитків.

Як зазначає у розмові одна із місцевих перевізників пані Людмила, диктовані тарифи на перевезення не покривають затрат: пальне, амортизації, ремонт, запасні частини та зарплату водіїв. З’явилася в державі нездорова конкуренція, котра заганяє вантажних перевізників у глухий кут, тим самим змушуючи їх поступово згортати свій бізнес. А це тисячі осіб, які з часом можуть залишитися без засобів на існування або ж перейти у тінь.

Проте саме завдяки підприємцям у сфері вантажних перевезень вчасно доставляються усі товари, продукти, медикаменти до торгової мережі. Тому навіть денна акція протесту у Києві, може повністю паралізувати не лише бізнес, а й життя мешканців столиці.

Підприємці попередили: 11 листопада 2019 року з 10-ї ранку оголошується всеукраїнська акція протесту. Мета: забезпечення здорової конкуренції на ринку вантажних перевезень та встановлення на рівні держави законодавчо-затверджених тарифів, які даватимуть змогу вільно працювати на ринку вантажних перевезень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В понеділок у Володимир-Волинському районі відбудеться мирний протест проти розпродажу землі

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити