image
 |  11 14 Квітня 2022 | 12:49

Волинські підприємці-рибники допомагають ЗСУ (ФОТО)

Волинський рибоохоронний патруль продовжує співпрацювати з волонтерськими організаціями, підприємцями з Волині, які займаються розведенням риби, задля допомоги українським військовим та внутрішньо переміщеним особам.

Про це інформує Рибоохоронний патруль Волині.

11 квітня підприємець ФОП Балабух С. Є. вже вдруге передав свою продукцію на потреби армії. З 55 кг риби, вирощеної в с. Холонів Луцького району, виготовлено 18 літрів рибної продукції для військових.

12 квітня підприємець-користувач водним об’єктом у с. Нова Руда Камінь-Каширського району ФОП Дарчук А. М. також вдруге передав рибу для військових. За сприяння Волинського рибоохоронного патруля підприємець передав 100 кг товстолоба для харчування військових з сил територіальної оборони Волині.

Того ж дня державний інспектор Волинського рибоохоронного патруля передав 1 тонну борошна для приготування їжі українським військовим.

13 квітня підприємець-користувач водним об’єктом ФОП Мельник В. А., який вирощує рибу в с. Низькі Цевеличі Володимир-Волинського району, передав 100 кг карася сріблястого волонтерам, які готують їжу для військових.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити