image
 |  2 21 Серпня 2020 | 15:14

Волинські поліцейські супроводжували до Луцька водія-брехуна

Сьогодні на автодорозі Н-17 Львів – Радехів – Луцьк патрульні зупинили автомобіль Renault Megane за перевищення швидкості.

Про це інформує пресслужба Патрульної поліції Волинської області.

Водій був дуже схвильований та повідомив, що разом із дружиною, яка перебувала в салоні автомобіля, вони поспішають на операцію до однієї із луцьких лікарень.

Після цього патрульні надали автомобілю супровід до міста Луцька. Однак, як з’ясувалося після приїзду, в машині перебувала не його дружина і жінка насправді не почувала себе погано.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волинському кордоні помер далекобійник

На 36-річного водія винесли постанову за фактом вчинення адмінправопорушення за ч. 1 ст. 122 (Перевищення встановлених обмежень швидкості руху) та постанову за неправдиве повідомлення працівникам поліції за ст. 183 (Завідомо неправдивий виклик спеціальних служб) КУпАП.

Патрульна поліція нагадує громадянам, що не варто поліцейським надавати неправдиві відомості та зловживати порядністю і допомогою патрульних поліцейських.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити