image
 |  0 5 Січня 2019 | 09:18

Волинські поліцейські закрили справу щодо загибелі лучанки у ліфті

12 вересня 2017 року, заходячи у ліфт власного дому, 28-річна Катерина Казимірчук навіть і уявити не могла, що ця поїздка стане останньою у її житті. Зайшовши до кабіни ліфта, раптово підйомник, наче оскаженів – сусіди почули лише страшний скрегіт та жіночий крик... Коли вибігли на сходову клітку, застали жахливу картину – жінка була затиснутою між кабіною та ліфтовою шахтою, висіла головою вниз. Миттєво викликали «швидку» та поліцію.

Про це пишуть Волинські новини з посиланням на UA:Волинь.

Зі слів мешканців будинку за адресою Молоді 19-А, ліфт постійно зупинявся, «клацав» дверима та часто був несправним. 

«Майстер прийде, подивиться і скаже, що все нормально», – розповідає мешканець будинку журналістам UA:Волинь. 

Зі слів директора департаменту ЖКГ Луцької міської ради Юрія Крася, у 2018 році відремонтували 82 ліфти у 77 будинках Луцька. 

26 грудня 2018 року журналісти UA:Волинь звернулися до начальника обласної нацполіції Петра Шпиги за коментарем щодо скількох людей відкрито кримінальне провадження та за якими статтями у справі щодо загибелі Катерини Казимірчук. На інфозапит відповіли так: «13.09.2017 слідчим слідчого відділу Луцького відділу поліції головного управління Національної поліції у Волинській області розпочате кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення по факту службової недбалості, що спричинило тяжкі наслідки. Під час розслідування вказаного кримінального правопорушення не було здобуто даних, які б вказували на наявність в діях службових осіб ознак кримінального правопорушення, у зв’язку з цим слідчим, за погодженням з процесуальним керівником, 12.06.2018 винесено постанову про закриття на підставі п.2 ч.1 ст. 284 КПК України».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Оприлюднили нові подробиці моторошного вбивства на Волині

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити