image
 |  4 23 Лютого 2022 | 20:29

Волинські прикордонники отримали новенькі пікапи Mitsubishi L200 (ФОТО)

20 нових пікапів Mitsubishi L200 отримали прикордонники Волинського загону для патрулювання українсько-білоруський кордон на Волині.

Про це повідомляють у пресслужбі загону, - повідомляє ВолиньPost.

Сьогодні, 23 лютого, в управлінні загону водіям урочисто вручили ключі від десяти автомобілів. Ще стільки ж позашляховиків прибуде зі столиці завтра.

Прикордонне відомство продовжує розвивати міжнародну співпрацю. Саме за проєктом міжнародної технічної допомоги охоронці кордону й отримали від Уряду США ці позашляховики. Вартість одного автомобіля складає близько 1,5 мільйони гривень.

Використання у підрозділах нової техніки підвищить ефективність службової діяльності під час виконання завдань з охорони держрубежу. Транспортний засіб може рухатися в найскладніших дорожніх умовах, з легкістю долає грязьові, снігові чи піщані пастки.

Окрім автомобілів високої прохідності за цим проєктом прикордонники отримають також переносні тепловізори, балістичні шоломи, бронежилети та інше необхідне обладнання й устаткування.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Володимирі збудують ТЦ

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити