image
 |  0 13 Січня 2021 | 15:23

Волинські прикордонники проводять підготовку військовослужбовців (ФОТО)

В управлінні та підрозділах Луцького прикордонного загону розпочалися щорічні заходи поточної підготовки військовослужбовців.

Про це інформує пресслужба Луцького прикордонного загону.

З метою збереження життя і здоров’я персоналу під час виконання службових завдань та у повсякденній діяльності, провідні фахівці провели практичні заняття. До військовослужбовців та працівників довели основні заходи безпеки під час несення служби, при поводженні зі зброєю та боєприпасами, під час експлуатації транспортних засобів. Оскільки життя та здоров’я персоналу є найвищою цінністю для прикордонного відомства, яке піклується про особовий склад та є соціально відповідальною установою, нагадали прикордонникам й про основні принципи надання першої невідкладної допомоги при отриманні різного роду травм і ушкоджень та вимоги пожежної безпеки.

 Протягом року з прикордонниками будуть проводитися різного роду практичні заняття, тренування, інформування та тренінги. Одними з форм поточної підготовки військовослужбовців також є самостійна підготовка та курси підвищення кваліфікації у відомчих навчальних закладах.

Підсумком навчального року для охоронців кордону буде перевірка на професійну придатність. За її результатами військовослужбовцям буде надано або підтверджено класну кваліфікацію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Забув вийти з відпустки? Журналісти припускають, що голова Волинської ОДА прогулює роботу (ВІДЕО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити