image
 |  9 2 Жовтня 2020 | 11:35

Волинські прикордонники виявили майже 30 ящиків цигарок (ФОТО)

Військовослужбовці Луцького прикордонного загону спільно з польськими колегами завадили переміщенню через державний кордон значної партії сигарет.

Про це інформує пресслужба Луцького прикордонного загону.

Правоохоронці виявили ознаки протиправної діяльності поблизу річки Західний Буг, якою проходить кордон з Польщею. Завдяки оперативному взаємообміну інформацією та скоординованим діям військовослужбовців відділу «Рівне» та службовців Прикордонної варти, вдалося припинити незаконну оборудку контрабандистів.

В результаті спільних пошукових заходів співробітниками Держприкордонслужби було виявлено 2 300 пачок цигарок. Ще 13 000 пачок виявили польські колеги. Затримали також і осіб, які ймовірно, причетні до протиправної діяльності. Ними виявилися громадянин Польщі, в автівці якого знаходилися тютюнові вироби та наш співвітчизник, якого охоронці кордону затримали на українському березі. Чоловік при собі мав тепловізор «PULSAR», за допомогою якого він, мабуть, відстежував дії прикордонних нарядів. Слід наголосити, що затриманий уже неодноразово притягувався до відповідальності за протиправну діяльність на кордоні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волині від коронавірусу помер депутат міської ради

Також на українському боці було виявлено гумовий човен, насос, спортивні сумки та речові мішки, мотузки, скотч, поліетиленові пакети, які використовувалися для контрабандної оборудки.

Тютюнові вироби встановленим порядком прикордонники передали представникам Національної поліції. Відносно українця складено матеріали справи про адмінправопорушення. Тривають заходи з встановлення усіх обставин правопорушення та причетних до нього осіб.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити