image
 |  5 8 Червня 2020 | 11:48

Волинські рибпатрульні оперативно відреагували на звернення про порушення

До Волинського рибоохоронного патруля надійшло повідомлення від рибалок-любителів про факт грубого порушення правил рибальства. Рибалки повідомили, що на річці Луга, поблизу села Черчичі Володимир-Волинського району Волинської області, громадяни ймовірно готуються здійснювати вилов водних біоресурсів електрострумом.

Про це повідомили на офіційному веб-сайті Управління Державного агентства рибного господарства у Волинській області.

Державні інспектори рибоохорони оперативно прибули на місце правопорушення. Близько 2 ночі викрито двох жителів м. Володимир - Волинський, які прямували до лісу, маючи при собі дві рушниці, прибори нічного бачення та глушники. Громадяни вірогідно готувалися до полювання на тварин у темний час доби.

На місце події було викликано слідчо-оперативну групу Володимир-Волинського відділу поліції ГУНП у Волинській області для подальшого з’ясування причин та обставин даної справи.

«Дякуємо громадянам за допомогу у виявленні правопорушень. Закликаємо громадськість і надалі інформувати рибоохоронний патруль про порушення правил рибальства. Ваша активність допомагає попередити серйозні злочини. Якщо ви стали свідком факту браконьєрства – прохання повідомляти на номер «гарячої» лінії рибпатруля: (067) 360-78-40» - повідомив начальник Волинського рибоохоронного патруля Тарас Куньчик.

Посадові особи органів рибоохорони здійснюють державний контроль та управління в галузі охорони, використання і відтворення водних біоресурсів та мають повноваження здійснювати державний контроль (нагляд) за дотриманням правил використання, порядку придбання та збуту об’єктів тваринного світу в частині водних біоресурсів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Володимирі молодь нахабно розкидає сміття посеред вулиці (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити