image
 |  169 19 Вересня 2024 | 14:04

Волинські рятувальники ліквідовували пожежі, відкривали квартири та визволяли цуценят: інформація від ДСНС

За минулу добу рятувальники ліквідували 2 пожежі та здійснили 4 виїзди на проведення аварійно-рятувальних робіт.

Про це інформує пресслужба Головного управління ДСНС України у Волинській області, - пише ВолиньUA.

Інформація про пожежі на території області

18 вересня о 19:20 на лінію 101 надійшло повідомлення про пожежу в цегляній господарській споруді на вулиці І. Франка в Луцьку. Горіння ліквідували рятувальники 25 ДПРЧ о 19:47. Вогнем знищено 10 м² стін та стелі. Потерпілих немає. Попередня причина пожежі — недолік конструкції димаря нагрівальної печі

Уночі 19 вересня у Нововолинській громаді поблизу дачного масиву «Мічурінець» горіла дерев'яна господарська споруда. Вогонь, що охопив покрівлю й поширився на стіни й хатні речі, приборкали рятувальники 5 ДПРЧ. За попередніми даними, до пожежі призвела необережність під час куріння невстановлених осіб.

Минулої доби рятувальники здійснили 4 виїзди на проведення аварійно-рятувальних робіт

Зокрема у Луцьку рятувальники здійснили аварійне відкривання дверей до квартири. До цього способу дістатися в замкнену зсередини оселю їх спонукали господарі - їхній 9-річний син не відчиняв двері й не відповідав на дзвінки. Тож, працівники групи рятувальних робіт за допомогою шанцевого інструменту відкрили вхідні двері до помешкання на восьмому поверсі. Дитина мирно спала. Хвилювання батьків, на щастя, було марним. Подія трапилася надвечір на вулиці Конякіна в Луцьку у квартирі на 8 поверсі.

Цього ж дня у Ковелі рятувальники відкривали двері в квартирі на першому поверсі. В оселі перебувала жінка 1935 р.н., яка потребувала медичної допомоги. Рятувальники за допомогою підручних засобів відчинили вікно квартири, дісталися в помешкання, відкрили двері працівникам поліції, соціальної служби та швидкої допомоги.

Крім того, працівники групи рятувальних робіт визволили цуценят, які впали у колодязь завглибшки 10 метрів на вулиці Магістральній у Луцьку. Роботи проводили за допомогою мотузок та спорядження для верхолазних робіт.

Читайте також: Польща продовжує шантаж України у питанні Волинської трагедії

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити