image
 |  11 6 Липня 2020 | 22:24

Волинські рятувальники ліквідували 11 пожеж і знешкодили 14 боєприпасів

У Волинській області за минулий тиждень рятувальники ліквідували 11 пожеж, здійснили 21 виїзд на проведення аварійно-рятувальних робіт.

Про це повідомили в УДСНС України у Волинській області.

У період з 30.06. - 05.07. рятувальники області ліквідували 11 пожеж, здійснили 21 виїзд на проведення аварійно-рятувальних робіт.

Зокрема фахівці ДСНС здійсненили 5 виїздів на проведення аварійно-рятувальних робіт щодо відкачування води в житлових будинках, на подвір’ях, присадибних ділянках та об’єктах соціальної сфери, що стало наслідком стихійних природних явищ, зокрема сильних злив. Рятувальники працювали у Ковельському, Камінь-Каширському, Луцькому районах. Загальний об’єм відкаченої води становить 1 280 м3. Окрім цього, звільняли проїжджі частини доріг від повалених дерев, що падали внаслідок шквальних вітрів в обласному центрі, Горохівському та Маневицькому районах області.

В області тривали також роботи зі спецобробки об’єктів дезінфікуючими засобами для запобігання поширення коронавірусу. Від оголошення карантину до 5 липня рятувальники продезінфікували 3050 об’єктів на території області, за минулі 6 днів – 54.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Волинські рятувальники здійснили 64 аварійно-рятувальні виїзди, ліквідували 16 пожеж

Минулого тижня працівники групи піротехнічних робіт Аварійно-рятувального загаону спецпризначення знешкодили 14 боєприпасів часів минулої війни, виявлених поблизу сіл у Ковельському, Любомльському,Локачинському та Горохівському районах. Загалом з початку року саперами ДСНС області вилучено та знищено 701 вибухонебезпечний предмет часів Першої та Другої Світових воєн.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити