image
 |  5 6 Серпня 2018 | 17:54

Волинські рятувальники провели квест з ОБЖД для дітей

6 серпня працівники Луцького МРВ та 1-ї Державної пожежно-рятувальної частини Управління ДСНС України у Волинській області завітали до дитячого оздоровчого табору «Ровесник», що у селі Забороль Луцького району, де спільно з вихователями табору провели квест для вихованців закладу.
Про це "ВолиньUA" повідомляє прес-служба ДСНС Волині.
https://youtu.be/-XNjs9NGrU0
 
Квест складався з чотирьох етапів, кожен з яких мав завдання, яке потрібно було виконати. На першому етапі діти відповідали на питання, які заздалегідь підготували фахівці ДСНС, на другому етапі – стрибаючи на скакалці, озвучували правила безпеки, на третьому етапі діти мімікою та жестами відображали задані поняття з безпеки життєдіяльності (пожежа, вогнегасник тощо). На завершальному етапі працівники ДСНС продемонстрували дітям, як правильно користуватись вогнегасником, показали як працює пожежно-технічне обладнання пожежного автомобіля та подавали ствола на гасіння пожежі. Опісля такого майстер-класу усі охочі могли спробувати себе у ролі вогнеборців.
Наприкінці заходу, всі діти подякували рятувальникам за проведене заняття та пообіцяли в майбутньому дотримуватись правил пожежної безпеки у різних життєвих ситуаціях.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ДТП у центрі Луцька (ФОТО)
 
 
 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити