image
 |  0 18 Лютого 2021 | 09:36

Волинські рятувальники вивільнили зі снігових заметів 4 вантажні, один легковий автомобілі та «швидку» (ВІДЕО)

17 лютого працівники пожежно-рятувальних підрозділів Волинської області здійснили 6 виїздів для проведення аварійно-рятувальних робіт на автошляхах. Вивільнено 6 автомобілів, з яких 4 вантажні, 1 – легковий та автомобіль екстреної медичної допомоги. У вивільнених автомобілях перебувало 7 людей.

Про це повідомили в УДСНС України у Волинській області.

Зокрема о 15:20 до служби 101 надійшло повідомлення про те, що на узбіччі автодороги у селі Струмівка забуксував автомобіль екстреної медичної допомоги, що транспортував хворого до лікарні. На місце події спрямували чергову варту 1-ої Державної пожежно-рятувальної частини міста Луцька. Рятувальники відбуксирували автомобіль на стійку ділянку дороги.

У місті Рожищі на вулиці 1 Травня рятувальники відбуксирували бензовоз, що потрапив у складну ситуацію на дорозі через щільний сніговий покрив.

На околицях міста Горохова рятувальники допомогли здолати засніжений підйом водію великогабаритної вантажівки, що частково перекрила рух автотранспорту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку продовжать боротьбу зі сніговою стихією

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити