image
 |  0 10 Квітня 2020 | 08:16

Волинські рятувальники за добу ліквідували 10 пожеж в екосистемах і борються з пожежами торфу

Рятувальники підрозділів Управління ДСНС у Волинській області продовжують боротись з пожежами, що виникають в екосистемах через грубе порушення громадянами правил пожежної та екологічної безпеки.

Про це повідомили в УДСНС України у Волинській області.

Тільки протягом сеpеди ліквідовано 10 пожеж сухої трави, сміття та чагарників, а також одну пожежу на торф’янику. Ще з двома пожежами рятувальники продовжують боротися поблизу села Щурин Рожищенського району, де виникло загорання торфу та чагарників на площі 0,7 га та села Залаззя Любешівського району, площа загорання торф’яника - 8,2 гектари. Над гасінням пожеж, окрім рятувальників, працюють і працівники місцевих пожежних частин сіл Доросині та Залаззя, а також активно допомагає місцеве населення, залучено 30 рятувальників та 6 одиниць пожежно-рятувальної техніки,1 трактор.

Всього для ліквідації пожеж в екосистемах сеpеди залучались 18 пожежних машин та 84 рятувальники Державних пожежно-рятувальних частин Управління ДСНС у Волинській області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У волинські ліси заборонили в’їзд

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити