image
 |  0 15 Грудня 2020 | 17:32

Волинські школярі долучилися до Всеукраїнської правозахисної акції

Мстишинські школярі долучилися до Всеукраїнської правозахисної акції

Учні та педагоги Мстишинської школи взяли участь в акції «16 днів проти насильства», аби привернути увагу людей до проблем подолання насильства у сім’ї, жорстокого поводження з дітьми, захисту прав жінок та протидії торгівлі людьми. Про це йдеться на сайті Боратинської сільської ради.

Від початку акції 25 листопада – Міжнародного дня боротьби з насиллям у ставленні до жінок до її завершення 10 грудня – Міжнародного дня захисту прав людини у школі відбувалися різноманітні тематичні заходи – уроки толерантності, флешмоби, конкурси малюнків, правознавчі ігри та квести. За допомогою творчості в ігровій формі школярі висловлювали власні думки щодо цькування, булінгу та агресії у сімʼї та школі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Без спецперевірки: нові чиновники Каменя-Каширського можуть приступати до роботи

«Це може бути страшно, соромно, але це – те, що нас оточує, реальність сьогодення. Саме тому подібні акції протидії насильству не мають обмежуватися лише 16 днями у році. Про це потрібно говорити кожного дня, говорити голосно, привертаючи увагу якомога більшої кількості людей», – розповідають школярі і запевняють, що незважаючи на те, що акція завершилася правопросвітницька робота у Мстишинській школі триватиме.

    

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити