image
 |  11 14 Вересня 2019 | 15:36

Волинські спортсмени поїдуть у Дубаї на чемпіонат світу

Вихованці Волинського регіонального центру з фізичної культури і спорту інвалідів «Інваспорт» Окапінський Ярослав та Березюк Сергій здобули право у складі національної збірної представляти Україну на чемпіонаті світу з легкої атлетики серед спортсменів-паралімпійців.

Про це інформує Волинський регіональний центр з фізичної культури і спорту інвалідів Інваспорт.

Путівки на світову першість вони отримали за результатами виступів на ІІ етапі Чемпіонату України з легкої атлетики серед спортсменів з ураженнями опорно-рухового апарату, вадами зору та розумового і фізичного розвитку, що 10-12 вересня 2019 року проходив у м. Бахмут (Донецька область) на стадіоні «Металург». Близько 170 учасників із 23 регіонів країни змагалися у швидкості та влучності. Волинську область представляли: Айсанова Анна, Березюк Сергій, Мишковець Вікторія та Окапінський Ярослав. Після насичених стартів наші спортсмени здобули:

Березюк Сергій:

біг 400м – І місце;

біг 800м – І місце;

біг 1500м – І місце;

Окапінський Ярослав:

100м – ІІ місце;

200м – І місце;

400м – І місце;

Читайте також: На Волині розшукують 78- річну пенсіонерку, яка не повернулася додому

Айсанова Анна:

200м – ІІІ місце;

400м – ІІ місце;

Мишковець Вікторія:

100м – ІІІ місце.

Загалом вони привезли у нашу скарбничку п’ять золотих, дві срібних та дві бронзових медалей. До змагань наших учасників підготували тренера Рожок Андрій Леонідович, Борисюк Олександр Степанович та Дручик Володимир Данилович.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити