image
 |  0 22 Вересня 2020 | 14:58

Волинські спортсмени – призери фіналу Кубку та Чемпіонату України з панкратіону і грепплінгу (ФОТО)

Не зважаючи на карантинні обмеження, чи не вперше за цілий сезон спортсмени клубу GARDA виїхали на повноцінні змагання. Велика перерва між змаганнями все ж не послабила борцівський рівень наших бійців.

Про це інформує пресслужба спортивного клубу.

Так, волинська збірна з панкратіону і грепплінгу взяла участь у Чемпіонаті України з панкратіону та грепплінгу серед дітей та у фіналі Кубку України серед дорослих. Збірна складалася із дітей та дорослих спортсменів клубів GARDA/КЗ «Дитячо-юнацька спортивна школа № 2» Луцької міської ради та ВОЇН.

Змагання відзначилися високим рівнем конкуренції. Очевидно, що карантин багато кого із спортсменів випробував на терпіння: всі чекали змагань. Так, на Чемпіонат з’їхалося більше 700 спортсменів із 18 областей України. Це один із найпотужніших бійцівських змагань за останній час.

Бійці з Волині взяли участь в усіх версіях змагань:

- грепплінг Gi (боротьба в кімоно)

- грепплінг noGi (боротьба без кімоно)

- панкратіон традішн (ударна техніка і боротьба)

- панкратіон фул (сутички за правилами ММА)

Змагання тривали чотири дні з 16 до 20 вересня. Майже всі вагові категорії були щільно заповнені учасниками. У категоріях дорослих, наприклад, «до 71 кг» кількість учасників сягала близько 40.

П’ять килимів із самого ранку до пізнього вечора були наповнені запеклою боротьбою та безкомпромісними сутичками. Незважаючи на карантин, на цей бійцівський захід прийшло чимало бажаючих подивитись та вболівати. Тому що особливістю цих змагань було також те, що в боротьбі за призові місця змагалось багато бійців, які мають досить вагомий і успішний досвід на професійних боях та турнірах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За роки незалежності на Волині вимерло одне село

В загальному заліку збірна Волині здобула такі нагороди:

- Теодор Ганейчук - 3 місце (грепплінг, 2005-2006 рн, GARDA/КЗ «Дитячо-юнацька спортивна школа № 2» Луцької міської ради)

- Назар Гончарук - 3 місце (грепплінг) та 3 місце (панкратіон традішн, 2005-2006 р. GARDA)

- Дмитро Ковальчук - 2 місце (дорослі, до 71 кг, панкратіон традішн, GARDA/КЗ «Дитячо-юнацька спортивна школа № 2» Луцької міської ради )

- Іван Сильман - 3 місце (грепплінг, дорослі до 71 кг, GARDA/КЗ «Дитячо-юнацька спортивна школа № 2» Луцької міської ради )

- Солтан Велієв – 2 місце (панкратіон традішн, дорослі до 66 кг, СК «ВОЇН»)

- Андрій Місюк - 3 місце (панкратіон фул, дорослі, до 66 кг, СК «ВОЇН»)

«Виступ збірної вцілому можна оцінити, як добрий, зважаючи на потужний рівень конкуренції. Проте ці змагання стали певним тестом для підготовки та виступу нашої збірної на Чемпіонаті України з цих видів спорту, який відбудеться вже у жовтні в Чернігові», – додав голова Федерації панкратіону та грепплінгу Волині, головний тренер клубу GARDA Михайло Савчук.

Участь спортсменів у змаганнях була можливою завдяки підтримці директора КЗ «Дитячо-юнацька спортивна школа № 2» Луцької міської ради Валерія Панчука та постійного партнера компанії WEST AUTO HUB.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити