image
 |  2 16 Жовтня 2019 | 16:53

Волинські студенти-новатори можуть отримати 1000 євро на свою ідею

Глобальна програма Red Bull закликає студентів подати свої ідеї, як поліпшити студентське життя в університеті і за його межами.

Стартувала глобальна програма Red Bull Basement University, що закликає студентів університетів з усього світу подавати свої ідеї щодо використання технологій, щоб поліпшити студентське життя в університеті та за його межами. Заявки можна подавати онлайн з 1 по 21 жовтня 2019 року.

Після успішного запуску у 2018 році цього року Red Bull Basement University здійснить подорож до 27 країн. Право подавати заявки мають студенти університетів будь-якої країни-учасниці віком від 18 років, які мають ідеї, як використовувати технології, аби поліпшити студентське життя. Red Bull Basement University заохочує творчих студентів усіх спеціальностей подавати заявки, зокрема мейкерів, хакерів, кодерів, розробників, дизайнерів та інженерів.

У межах проєкту Red Bull Basement University у різних містах України проведуть понад 40 подій для студентів у форматі воркшопів і мозкових штурмів. Взяти в них участь можуть усі охочі.

З 14 жовтня по 10 листопада разом із партнером проєкту Visa|Monobank у Києві, Харкові, Дніпрі, Одесі і Львові відбудуться п'ять подій-пітчингів із відомими бізнесменами. Там студенти зможуть дізнатися, як реалізовувати і втілювати свої ідеї.

Після завершення прийому заявок, з 22 по 27 жовтня, за допомогою онлайн-голосування та вибору журі Red Bull Basement University визначить фіналістів й обере переможця від України, який матиме шість тижнів на розробку і втілення свого проєкту. Переможець отримає 1000 євро на розробку ідеї, міжнародне наставництво, можливості для нетворкінгу та добре обладнане робоче місце.

Фіналісти Red Bull Basement University працюють над інноваціями

Потім студенти-переможці країн поїдуть на Глобальний воркшоп від Red Bull Basement University – чотириденний захід, який завершиться вибором світового переможця. Глобальний воркшоп 2019 відбудеться в Торонто, Канаді, з 12 по 15 грудня.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити