|  7 6 Листопада 2018 | 14:21

Волинські студенти вимагають пільгового проїзду в луцькому транспорті

Студенти волинських навчальних закладів організували акцію протесту з вимогою пільгового проїду в міському транспорті.
Сьогодні в соціальній мережі Інстаграм набирає обертів акція «Пільга за студак». Студенти, які навчаються в Луцьких вишах, хочуть при наявності студентського квитка оплачувати в містких маршрутках по 2 гривні 50 копійок за проїзд.
Голова волинської студентської ради Волині Віталій Сніжко закликає 10 грудня о 14:30 годині зібратися під стінами Волинського окружного адміністративного суду.
Студенти наголошують, що вони сила і з ними потрібно рахуватися.
"Акція протесту. Ти студент? Хочеш проїзд у маршрутному транспорті за пільговою ціною? Тоді підтримай акцію протесту під Волинським окружним адміністративним судом. 10 грудня о 14:30. Давайте вийдемо і покажемо владі, що студенти - це сила! І з нами потрібно рахуватися!" - йдеться в дописі.


У коментарі «ВолиньUA» Віталій Сніжко повідомив, що сьогодні у Волинському окружному адміністративному суді розглянуть позовну заяву на два рішення луцького виконавчого комітету. Як зізнається чоловік, йому прикро, що сьогодні в.о. міського голови Григорій Пустовіт проігнорував колективне звернення студентів. Тому у випадку, якщо міська влада проігнорує студентів, свою позицію вони готові відстоювати під стінами міської ради.




Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити