image
 |  0 27 Квітня 2019 | 22:45

Волинські свободівці спорядили бійцям на фронт автівку з Великодніми подарунками (ФОТО)

В рамках діяльності Волинського обласного комітету гуманітарного забезпечення війська активісти Волинської «Свободи» спорядили бійцям російсько-української війни автівку з Великодніми подарунками.

До благочинної волонтерської справи долучилися активісти Волинського «Легіону Свободи», який очолює ветеран російсько-української війни, депутат Волинської обласної ради від ВО «Свобода» Сергій Духницький. Зібрати провіант бійцям на фронт допомогли побратими з Любомльської «Свободи» на чолі з головою Любомльської районної ради Миколою Сушиком.

Суттєву «підживку» нашим бійцям підготували також активісти Іваничівської «Свободи», персонально депутат-свободівець Волинської обласної ради від Іваничівщини Олександр Бик, та депутати Іваничівської районної ради, яку очолює свободівець Андрій Бадзюнь.

Посильний внесок у добру справу зробили також активісти Луцької міської та Маневицької районної організацій ВО «Свобода». Перший заступник голови Волинської обласної ради, свободівець Олександр Пирожик передав подарунки від друзів з Португалії, а депутат Маневицької районної ради від ВО «Свобода» Микола Давидюк – від колективу Гораймівської загальноосвітньої школи.

Подарунки з Волині бійцям на фронт у ці Великодні дні доставить наш земляк, ковельчанин Валерій Черняков, котрий нині очолює Полтавську обласну організацію ВО «Свобода». Із його слів, до Великодньої волонтерської місії долучаються і його побратими з Полтавщини.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити