image
 |  4 7 Квітня 2021 | 10:08

Волинські вогнеборці виявили палія сухої трави за допомогою квадрокоптера (ФОТО)

З метою зменшення випадків загорання сухої трави та торфовищ, що наносять шкоду довкіллю та становлять небезпеку для населення, 5 квітня рятувальники 13-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Маневичі спільно з працівниками відділення поліції та головним спеціалістом - державним інспектором охорони навколишнього природного середовища державної екологічної інспекції області Володимиром Ольховіком проведено рейд на території Маневицької та Колківської, Прилісненської громад для недопущення спалювання сухої рослинності.

Про це повідомили в УДСНС України у Волинській області.

Для моніторингу ситуації в населених пунктах під час рейду рейдова група застосувала квадрокоптер, що допоміг виявити паліїв сухої трави. За фактом підпалу правопорушення на жителя села Цміни державний інспектор ОНПС державної екологічної інспекції склав протокол за ст.77-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Громадянину загрожує штраф на суму від 3060 грн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українець ледве не згорів, спалюючи суху траву

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити