image
 |  0 21 Січня 2021 | 12:47

Волинські вогнеборці врятували 2 житлових будинки від знищення пожежами

20 січня о 10:20 до служби «101» надійшло повідомлення про пожежу в с.Залізниця Любешівського району – горів житловий будинок на вулиці Лісовій.

Про це повідомили в УДСНС України у Волинській області.

До місця події вже за 8 хвилин прибув перший підрозділ вогнеборців 12-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Любешів Управління ДСНС у Волинській області та команда місцевої пожежної охорони села.

На гасіння пожежі пожежники подали два водяні стволи і вже за 2 хвилини полум’я локалізували, о 10:57 пожежу ліквідовано.

Вогонь пошкодив тільки 4 м кв перекриття, знищив 3 м кв покрівлі. недолік конструкції правил монтажу нагрівальної печі та димаря.

Обідньої пори виникла пожежа в житловому будинку в с.Гредьки Ковельського району. До місця події прибули вогнеборці місцевих пожежних команд сіл Облапи та Доротище, а також рятувальники 19-ї ДПРЧ м.Ковеля.

Пожежа виникла в приміщенні веранди, існувала загроза поширення полум’я на житловий будинок. Завдяки оперативним діям за 20 хвилин вдалось локалізувати пожежу, що за 30 – ліквідувати двома водяними потужними стволами. Вогонь знищив дерев’яну веренду, пошкоджено 20 м кв покрівлі та 15 м кв стін житлового будинку, меблі та речі.

Ймовірна причина пожежі – коротке замикання електромережі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Волинські рятувальники минулої моpозної доби ліквідували 6 пожеж

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити