image
 |  0 6 Грудня 2021 | 08:21

Волинські волейболістки перемогли в домашніх іграх п'ятого туру (ВІДЕО)

Волейболістки клубу "Волинь – Університет-ОДЮСШ" перемогли в домашніх іграх п'ятого туру "Суперліги-Дмарт", де зіграли з полтавською командою "Полтавчанка – ПНПУ".

Про це йдеться на сайті Волейбольного клубу "Волинь-Університет-ОДЮСШ".

П’ятий тур серед жіночих команд «Суперліги-Дмарт» завершився для нашої команди найкращим чином.

Першого ігрового дня наша рідна «Волинь-Університет-ОДЮСШ» порадувала вболівальників захоплюючою грою проти запорізької «Орбіти-ЗНУ-ЗОДЮСШ». На цьому матчі ми побачили і командну гру і волю до перемоги і боротьбу до останнього м’яча. Атмосфера у залі була неймовірною! Також ще більше яскравих емоцій вболівальникам додало те, що останній завершальний переможний м’яч під час матчу впевнено забила іменинниця того дня - Юлія Димар.

Другий ігровий день вже був менш емоційним. Моментами давалась взнаки втома після вчорашнього поєдинку з п’яти партій. Але наші дівчата зібрали всі сили і впевнено перемогли «Полтавчанку-ПНПУ» з рахунком в партіях - 3:0, подарувавши собі і вболівальникам чудовий настрій перед вихідним.

"Дякуємо усім хто прийшов підтримати нашу рідну «Волинь-Університет-ОДЮСШ» і розділив з нами радість перемог!" - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Україні хочуть скасувати перенесення вихідних з нагоди свят

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити