image
 |  11 31 Липня 2020 | 17:15

Підлеглі Кватирка погоріли на хабарі

Прокуратура Волинської області скерувала до суду обвинувальний акт у розслідуваному слідчими Територіального управління ДБР, розташованого у місті Львові, кримінальному проваджені про одержання неправомірної вигоди двома працівниками державної лісової охорони. 

За версією слідства, наприкінці квітня – на початку травня 2020 року помічник лісничого одного з лісогосподарств Волинської області погодився за неправомірну вигоду поза аукціоном та укладенням договору на відпуск лісопродукції відвантажити громадянину деревину за ціною, набагато нижчою за ринкову. 

Згодом, за пособництва свого колеги-лісничого, він одержав за це 22 тис. грн неправомірної вигоди, а в подальшому, одноосібно – ще 21 тисяч гривень. 

Наразі уже екслісоохоронця обвинувачують у проханні та одержанні неправомірної вигоди (ч.1 ст. 368 КК України), а його спільника – у пособництві у вчиненні цього злочину (ч. 5 ст. 27, ч. 1 ст. 368 КК України). 

Обох їх очікує лава підсудних. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Волинські поліцейські припинили діяльність чергового наркоторговця і вилучили зброю (ФОТО)

🖋Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Нагадаємо, що начальником Волинського обласного лісового і мисливського господарства є одіозний Олександр Кватирку, відставки якого неодноразово вимагали як Волинська обласна рада, так і представники громадськості та ветеранських товариств.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити