image
 |  5 17 Січня 2020 | 13:43

Волинських водіїв попередили про небезпеку на дорозі

Добові коливання температури повітря між мінусовою вночі та вранці і плюсовою вдень, що нині мають місце на території Волині, призводять до утворення ожеледиці на автошляхах. Упродовж минулої доби на окремих ділянках доріг державного значення області проводилась обробка проїзної частини протиожеледними матеріалами.

Про це інформує Служба автомобільних доріг у Волинській області.

Для цього було задіяно 28 одиниць техніки підрядних підприємств. Станом на ранок 17 січня проїзд автошляхами, якими опікується Служба автомобільних доріг у Волинській області, забезпечено, дорожнє покриття переважно сухе, в окремих місцях мокре. Перепади температури повітря синоптики прогнозують і на найближчі дні, тож можлива ожеледиця, опади не очікується.

Сьогодні на території Волинської області спостерігається сильний туман, видимість 100 м.

Закликаємо водіїв та інших учасників дорожнього руху бути максимально уважними та обережними на автошляхах. Щоб уникнути ДТП, особливо на слизькій дорозі або в умовах недостатньої видимості, варто дотримуватись безпечної швидкості та дистанції, не здійснювати необдуманих і ризикованих маневрів та неухильно дотримуватись Правил дорожнього руху.

Читайте також: Нічна ДТП у Луцьку: водія занесло на мосту (ВІДЕО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити