image
 |  4 3 Грудня 2018 | 21:20

Волинських водіїв застерігають про небезпеку на дорогах

За прогнозами Укргідрометеоцентру, сьогодні вдень можливий дощ зі снігом. Температура плюсова. Тож можливі випадки автопригод на дорогах. 

Про це пише Патрульна поліція Волинської області. 

Звертаємось до всіх учасників дорожнього руху: будьте особливо уважними в складних погодних умовах! 

✅Шановні водії! Не наражайте себе на небезпеку, дотримуйтесь безпечної дистанції, не перевищуйте швидкість руху, утримуйтесь від різкого гальмування, порушень правил обгону, маневрування. Крім того, рухайтеся лише з увімкненими габаритними вогнями, ближнім світлом чи протитуманними фарами. У процесі керування автотранспортом радимо бути максимально уважними та обережними, з повагою ставитись до інших учасників дорожнього руху. 

✅Шановні пішоходи! Будьте обережними під час переходу проїзної частини. Не переходьте дорогу у невстановленому для цього місці. Перед тим, як перейти дорогу, потрібно впевнитись у безпеці. Також у темну пору доби та в умовах недостатньої видимості пішоходам необхідно виділити себе, мати на зовнішньому одязі світлоповертаючі елементи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Яка погода очікує лучан 3 грудня? 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити