image
 |  11 23 Березня 2020 | 18:26

Волинським платникам податків продовжили терміни деклараційної кампанії

У Головному управлінні ДПС у Волинській області інформують, що Законом України від 17.03.2020 №533 «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо підтримки платників податків на період здійснення заходів, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19)» продовжено термін кампанії декларування громадянами доходів, одержаних протягом 2019 року до 1 липня 2020 року.

Про це інформує пресслужба ДПС у Волинській області.

Для зручності платників податків вся інформація щодо кампанії декларування знаходиться в банері «Деклараційна кампанія 2020» на субсайті територіальних органів ДПС у Волинській області офіційного порталу ДПС України.

Зокрема, нормативно-правова база; податкова декларація про майновий стан і доходи за 2019 рік: форма звітності; основні випадки обов’язкового подання податкової декларації про майновий стан і доходи; звільнення від подання податкової декларації про майновий стан і доходи; способи подання податкової декларації про майновий стан і доходи; куди подається податкова декларація про майновий стан і доходи; граничні строки подання податкової декларації про майновий стан і доходи у 2020 році; граничні строки сплати податкових зобов’язань, визначених у податковій декларації про майновий стан і доходи у 2020 році; відповідальність за несвоєчасну сплату узгодженої суми податкових зобов’язань; податкова знижка для фізичних осіб; зразки заповнення податкової декларації про майновий стан і доходи; інформаційні повідомлення.

Читайте також: У Волинській адміністрації думають, що проблема із доїздом лікарів – вирішена

Варто звернути увагу, що декларація про доходи подається ще й для отримання податкової знижки. До речі, декларація для отримання податкової знижки, тобто часткового відшкодування витрат на навчання, страхування, іпотечне кредитування подається протягом усього року.

За посиланням https://tax.gov.ua/media-tsentr/novini/412310.html розміщено відеоурок щодо заповнення декларації про майновий стан і доходи громадян.

Нагадуємо, що подати декларацію про майновий стан і доходи платники можуть через Електронний кабінет платника за допомогою електронного ключа.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити