image
 |  11 16 Жовтня 2023 | 23:31

Волинським школам потрібні вчителі алгебри, фізики, англійської мови та інформатики

Волинські школи потребують вчителів алгебри, фізики, інформатики, англійської мови та практичних психологів.

Про це у коментарі власкору "ВолиньUA" розповіла начальниця управління освіти і науки Волинської ОДА Наталія Матвіюк.

"У школах області працює понад 17,5 тисяч педагогічних працівників. Завдяки Волинському національному університету імені Лесі Українки, Луцькому педагогічному коледжу та Володимир-Волинському педагогічному фаховому коледжу імені А.Ю. Кримського і Луцькому національному технічному університету заклади загальної середньої та професійної (професійно-технічної) освіти в цілому забезпечені кваліфікованими кадрами.

Однак маємо потребу в педагогічних кадрах: вчителях алгебри, фізики, інформатики, англійської мови та практичних психологах.

У 2023 році в освітній мережі Волині налічується 551 заклад загальної середньої освіти, який має учительський контингент більше 15 тисяч. Разом з тим в закладах освіти на 1 жовтня 2023 року налічується вакансії до 50 ставок. З них найбільше ставок вихователів – 13; асистентів в інклюзивних класах – 15; педагогів – організаторів – 6; учителів у логопедичні пункти – 4; практичних психологів – 5; соціальних педагогів – 4", - повідомила посадовець.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На перехресті вулиць у Луцьку мешканці влаштували сміттєзвалище (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити