image
 |  5 24 Травня 2018 | 13:42

Волинським священникам нагадали про правила пожежної безпеки під час богослужінь

Працівники Любомльського районного відділу управління ДСНС України у Волинській області провели інструктаж зі священнослужителями найбільших храмів міста Любомля – Свято-Михайлівського та Різдво-Богородичного храму, щоб напередодні дня Святої Трійці нагадати протипожежні вимоги та запобігти надзвичайним подіям.
Особливу увага співробітники ДСНС звернули на роз’яснення вимог пожежної безпеки  до культових споруд та інформування про посилені заходи безпеки під час велелюдних богослужінь.
Зокрема йшлося про обережність з відкритим вогнем, зокрема під час використання кадильного вугілля священиками та запалювання свічок парафіянами. Рятувальники закликали подбати про підтримання належного стану засобів пожежогасіння, зокрема вогнегасників.
Під час інструктажів фахівці Служби «101» вручили листівки на протипожежну тематику та плакати з основними правилами безпеки.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити