image
 |  4 14 Жовтня 2021 | 08:48

Волинський Держгеокадастр не надає витяги про нормативну грошову оцінку землі через відсутність Інтернету

Держгеокадастр більше трьох тижнів не надає витяги про нормативну грошову оцінку землі через відсутність Інтернету.

Про це під час брифінгу у Волинській ОДА розповіла голова відділення нотаріальної палати у Волинській області Надія Кузьмич.

"У нас виникла проблема. Держгеокадастр більше трьох тижнів не надає витяги про нормативну грошову оцінку землі через відсутність Інтернету. Мотивація у Держегеокадастру така: їм не виділили гроші на оплату Інтернету. Тому в них немає можливості обробляти заявки з купівлі-продажу землі. І нові угоди не укладаються. Невідомо, коли цей Інтернет у них запрацює", - повідомила голова відділення нотаріальної палати Надія Кузьмич.

Нотаріус також додала, що найбільше угод з купівлі-продажу землі зафіксовано у Луцькому районі - 466, у Ковельському - 140, у Володимир-Волинському 53 і в Камінь-Каширському - лише 8.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волині продавали алкоголь без ліцензії

Начальник управління агропромислового розвитку Юрій Горбенко заявив, що надасть інформацію про відсутність Інтернету в Держгеокадастрі у штаб Міністерства аграрної політики та продовольства.

"Це недопустимо", - сказав він.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити