image
 |  4 15 Червня 2020 | 21:07

Волинський «кіборг» закликав голову ОДА Погуляйка не ховатися за спинами заступників

Завтра, 16 червня, о 12:00 годині, волинян закликають зібратися на Київському майдані Луцька, під стінами Волинської обласної державної адміністрації, аби висловити протест проти політики теперішнього голови Волинської ОДА Юрія Погуляйка.

Про це написав на своїй сторінці в мережі Фейсбук учасник російсько-української війни, волинський «кіборг» Вадим Ваврищук.

«Вже завтра, 16-го червня, збираємось на 12.00 на Київському майдані Луцька, щоб нарешті зустрітись з головою ОДА Погуляйком, подивитись йому в очі, почути, за які заслуги він призначає своїх через десяте коліно знайомих на керівні посади, якими досягненнями може похвалитись за 6 місяців на посаді і багато іншого», – йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Погуляйко традиційно послав віддуватися за нього свого підлеглого

«Приєднуйтесь! Може цього разу голова ОДА не буде ховатись за спинами заступників, поговоримо. Про наші вимоги, про побажання волинян, про державну мову в державних установах...

Буду радий побачити однодумців», – додає Вадим Ваврищук.

До слова, сьогодні, 15 червня, Вадим Ваврищук відзначає свій черговий день народження. «ВолиньUA» приєднується до всіх добрих побажань!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Під судом у справі Стерненка затримали активіста Миколу Виговського та ще кількох людей (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити