image
 |  805 10 Грудня 2023 | 09:25

Волинський ліцей хочуть відремонтувати за 17 мільйонів

Управління гуманітарної політики Ратнівської селищної ради оголосило тендер на капітальний ремонт покрівлі та утеплення фасаду корпусу №1 Ліцею №1 імені В. Газіна, що на вулиці Центральній, 50 у Ратному.

Торги тривають на сайті prozorro.gov.ua. Пропозиції учасників приймають до 12 грудня.

Очікувана вартість робіт становить 17,132 мільйона гривень.

Відповідно до технічного завдання, капітальний ремонт покрівлі та утеплення фасаду корпусу №1 Ліцею імені В. Газіна в Ратному включатиме оновлення покрівлі, заміну вікон і дверей, утеплення перекриттів, утеплення фасадів мінеральними плитами, утеплення цоколя, мощення бруківки, облаштування пандусу та сходів, блискавкозахист.

Усі роботи хочуть завершити до 31 грудня 2025 року.

Гарантійний термін на виконаний ремонт становитиме 10 років.

Нагадаємо, в селі Римачі Вишнівської громади Ковельського району планують здійснити капітальний ремонт покрівлі та фасадів місцевого ліцею. Вартість заходів з енергозбереження оцінили в майже п’ять мільйонів гривень.

Капітальний ремонт даху передбачили для двоповерхової частини будівлі Підгайцівського ліцею Підгайцівської сільської ради Луцького району. Вартість робіт оцінили в понад п’ять мільйонів гривень.

Капітальний ремонт даху із впровадженням енергозбереження зроблять у ліцеї села Суходоли Володимирської міської ради. Вартість робіт – 4,7 мільйона гривень.

Будівлю Млинівської гімназії Ратнівської селищної ради також приведуть до ладу: за понад чотири мільйони гривень там відремонтують покрівлю та утеплять фасад.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У ліцей на Волині завітали Захисники України (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити