image
 |  7 24 Вересня 2021 | 11:49

Волинський митник намагався приховати понад півмільйона гривень

За наполегливої позиції прокурорів галузевого відділу Волинської обласної прокуратури старшого інспектора одного з відділів митного поста "Ягодин" Волинської митниці Держмитслужби за вчинення правопорушення, пов’язаного із корупцією, притягнуто до дисциплінарної відповідальності.

Про це інформує прокуратура Волинської області.

Нагадаємо, що митник не відобразив у декларації за 2019 рік кошти, позичені третім особам, в розмірі понад півмільйона гривень.

Суди першої та апеляційної інстанцій визнали його винним у поданні завідомо недостовірних відомостей у декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування (адміністративне правопорушення, передбачене ч. 4 ст. 172-6 Кодексу України про адміністративні правопорушення) та призначили покарання у виді штрафу.

За результатами розгляду подання, внесеного обласною прокуратурою керівнику Волинської митниці Держмитслужби митника притягнуто також до дисциплінарної відповідальності.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Неподалік Луцька трапилася смертельна аварія: загинув лучанин (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити