image
 |  2360 7 Червня 2024 | 11:52

Волинський підприємець збував контрабандні цигарки по всій країні (ФОТО)

Прокурори Волинської обласної прокуратури скерували до суду кримінальне провадження про вчинення волинським підприємцем контрабанди підакцизних товарів у значному розмірі, незаконного придбання, зберігання, транспортування з метою збуту та збуту незаконно виготовлених підакцизних товарів, а також легалізації майна, одержаного злочинним шляхом (ч. 1 ст. 201-4, ч. 1 ст. 204, ч. 1 ст. 209 КК України)

Про це інформує прокуратура Волинської області, - пише ВолиньUA.

За даними слідства, суб’єкт господарювання, налагодив канал ввезення в Україну поза митним контролем електронних сигарет і рідин до них.

Із січня по березень 2024 року таким чином в Україну було ввезено контрафактний товар на суму близько двох мільйонів гривень.

У подальшому підприємець, не маючи ліцензії на зберігання чи торгівлю підакцизними товарами, зберігав електронні сигарети з рідинами у гаражах у Луцьку, а їхній збут був налагоджений через поштові відправлення по всій території України.

Кошти, одержані від незаконних оборудок, волинянин витрачав на свій розсуд.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На луцькому ринку продавчиня організувала незаконний бізнес (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити