image
 |  13 17 Липня 2019 | 08:14

Волинський рибоохоронний патруль виявив 15 порушень за тиждень

З 8 по 14 липня інспектори Волинського рибоохоронного патруля зафіксували 15 порушень у сфері охорони водних біоресурсів.

Про це інформує Волинський рибоохоронний патруль.

Рибоохоронні патрульні склали шість протоколів за ч. 3 ст. 85 КУпАП (порушення правил рибальства), шість – за ч. 4 ст. 85 КУпАП (грубі порушення), та два – за ч. 1 ст. 88-1 КУпАП (незаконне придбання чи збут водних біоресурсів). Оформили один акт вияву та вилучення безхазяйного майна.

“Загалом, у порушників конфісковано 12 кг водних біоресурсів та 3 од. заборонених знарядь лову. Накладено штрафів на суму 306 грн”, — повідомив заступник начальника управління відділу ОВБР “Рибоохоронний патруль” Сергій Починок.

Для прикладу, 9 липня інспектори Волинського рибоохоронного патруля зафіксували грубе порушення правил рибальства. Інцидент стався на річці Західний Буг, поблизу села Заставне Іваничівського району.

Близько 23 години затримали двох порушників, які ловили рибу забороненим знаряддям лову – сіткою. Завдяки оперативним діям рейдової групи правопорушникам не вдалося завдати шкоди рибному господарству України.

На осіб оформлено протоколи про адміністративні правопорушення за ч. 4 ст. 85 КУпАП. Заборонені знаряддя лову вилучили. Матеріали справ направили до суду для притягнення громадян до відповідальності.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку муніципали покарали «автохамів»

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити